Vitraliile Tiffany reprezinta rezultatul unor experimente artistice ce s-au desfasurat undeva la sfarsitul anilor 1800, cand doi pictori americani au redescoperit tehnicile de lucru cu sticla. In acel moment, independent unul fata de celalalt, au inceput sa se joace cu tehnicile in cauza si sa caute noi moduri inedite si inovative de a-si exprima ideile.

Primul pictor despre care vorbim este John LaFarge, un artist cunoscut pentru crearea si brevetarea sticlei opalescente in anul 1879, al doilea fiind concurentul sau principal, cel care, dezvoltand si popularizand produsul, a si dat numele vitraliilor Tiffany – Louis Comfort Tiffany. Cei doi foloseau niste taieturi mai complicate si sticla foarte colorata care, dispusa in mai multe straturi, dadea un plus de profunzime si textura.

Nu a durat mult pana cei doi pictori au devenit principalii furnizori pentru biserici sau resedinte private, fiind urmati de numerosi alti artisti, sticla opalescenta adunand in jurul ei foarte multa admiratie si popularitate din partea publicului, iar in ziua de astazi ne putem mandri cu faptul ca si noi suntem unul dintre principalele locuri care ofera vitralii Tiffany. Acum putem spune ca am ajuns in acest punct datorita experientei considerabile in acest domeniu, dar mai important, credem ca tot ce ne-a recomandat in acest timp este pasiunea pe care o avem pentru acest lucru si sufletul pe care il punem in fiecare comanda in parte.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă