Construite din ceea ce poarta si numele de sticla lacobel, vitraliile din sticla colorata sunt formate din bucati de sticla opaca, colorata in profunzime, cu o suprafata lucioasa, ceea ce le da un caracter modern, facandu-le foarte placute privirii.

Oferind o gama foarte larga de culori, vitraliile din sticla colorata pot fi confectionate in nenumarate combinatii. Astfel acestea isi castiga cu usurinta calitatea de a fi un lucru foarte personal, ceea ce, din punctul nostru de vedere, reprezinta un atu foarte important atunci cand vine vorba despre design si amenajari interioare, intrucat de fiecare data cand oamenii isi pregatesc si isi aranjeaza locul in care urmeaza sa isi desfasoare activitatile de zi cu zi, cauta sa il asorteze cat mai mult posibil la dorintele si sufletele lor.

Iar daca in aceasta tara exista milioane de oameni cu tot atatea gusturi si tot atatea preferinte, exista un singur producator de vitralii din sticla colorata care poate sa le satisfaca pe toate. Este un producator pe care timpul l-a trecut prin nenumarate experiente, rafinat cate putin cu fiecare lucrare executata, care pune pasiune in orice bucatica de sticla, dandu-i suflet si transformand-o intr-un obiect de arta gata sa umple de culoare orice spatiu. Iar numele sau este Art Glass Denisa 2000.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă