Facute din sticla, vitraliile decorative au aparut cu multi ani in urma, fiind primite ca o inovatie foarte impresionanta de catre oamenii care traiau in acele vremuri, iar prin frumusetea lor au reusit sa treaca testul timpului si sa ramana actuale si moderne chiar pana in ziua de astazi.

Imbinand in mod armonios formele geometrice, folosind intr-o maniera uimitoare elemente inspirate de natura, ducandu-se spre modele mai abstracte sau folosindu-se de clasica ilustratie figurativa, vitraliile decorative vor oferi fara nicio indoiala un aer artistic locului in care vor fi montate, facand din acesta mai mult decat un loc care sa incante privirea, facand din el mai mult decat un simplu loc frumos – transformandu-l intr-un spatiu cu adevarat unic, special si cat mai aproape de personalitatea celui care il locuieste.

Noi consideram ca un astfel de produs nici macar nu mai reprezinta un moft in zilele noastre. Credem cu tarie ca un astfel de element artistic nu mai poate fi privit ca pe o pretentie pe care o avem. Suntem siguri ca vitraliile decorative hranesc acum ceea ce cu timpul a devenit chiar o necesitate pentru omul modern, o nevoie suplimentara a omului civilizat care s-a alaturat celor primare deja existente in noi. Iar aceasta nevoie despre care vorbim este nevoia de frumos.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă