Arhitectura ne invata ca atunci cand te afli intr-o camera este bine sa te simti cat mai putin inchis, cat mai putin restrans de peretii acesteia, ca nu este bine sa ai tavanul mult prea jos ca sa te simti apasat de acesta si ca trebuie sa ai campul vizual cat mai larg cu putinta. Arhitectura ne invata un lucru foarte important in ceea ce facem - cu cat vezi mai departe din locul in care te afli intr-o incapere, cu atat te simti mai liber si, implicit, mai bine.

In acelasi timp usile sunt niste elemente de separare a spatiilor, puse la gura de comunicare dintre acestea. Astfel, o usa inchisa va bloca legatura dintre camere, dar, totodata, va inchide si campul vizual al celui care se afla intr-una din camerele respective. De aceea consideram sticla ca pe un material ideal de a construi usile, aerisind spatiul, dandu-i senzatia de deschidere, dar si eleganta si stilul de care are nevoie o locuinta a zilelor noastre sau un birou care se doreste a fi modern. De aceea am ales ca usile pe care le facem sa fie din sticla, pentru a-i oferi libertate privirii tale si a o lasa sa treaca prin material, pentru a lasa spatiile sa comunice la nivel vizual, lasand lumina sa treaca cu usurinta dintr-o camera in alta.

Un alt lucru pe care il avem in minte atunci cand tebuie sa facem o usa este si acela ca aceasta este un element care face parte dintr-un intreg mai mare, dintr-o imagine de ansamblu, este o piesa care trebuie sa ajute si sa aduca un plus la scopul principal la care te gandesti atunci cand te apuci sa decorezi o camera. Acela de a crea un loc al tau, potrivit gusturilor si placerilor tale, in conformitate cu nevoile pe care le ai tu ca persoana, in care trebuie sa te simti bine tu impreuna cu ai tai. De aceea iti oferim posibilitatea de a-ti face usi din sticla la comanda sau usi din sticla personalizata, pentru ca ne face mare placere si vrem sa multumim pe fiecare client in parte si nu un client general. Pentru ca stim ca tu esti si ca trebuie sa fii tu.

In concluzie, credem ca atat materialul pe care il folosim, sticla, cat si faptul ca este personalizabil, fac din usile noastre produsul potrivit pentru orice client, recomandandu-ne pentru orice incapere al carui aspect se vrea a fi tradus prin cuvinte ca eleganta, caracter, frumusete, unicitate sau stil. Si promitem ca oricine va alege unul dintre produsele noastre din aceasta categorie – usi din sticla securizata, usi din sticla sablata, usi din sticla la comanda sau din sticla personalizata – va primi totul cu exactitate si promtitudine, putand oferi cu usurinta ca sinonim pentru numele de Art Glass un cuvant la care tinem foarte mult. Calitate.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă