Servicii de transport, montaj, reparatii si restaurari geamuri.

Oferim servicii de transport, montaj, reparatii si restaurari pentru vitralii, balustrade, oglinzi, placari din sticla,
usi din sticla, pereti din sticla, pardoseli din sticla sau cabine de dus in Bucuresti si in toata tara.

Vitralii, balustrade, oglinzi, placari din sticla, usi din sticla, pereti din sticla, pardoseli din sticla sau cabine de dus. Vorbim adesea despre calitatea acestora. Ne laudam adesea cu calitatea produselor noastre, iar asta numai pentru simplul motiv pentru ca ne fac sa fim mandri. Pentru simplul motiv ca ne face placere sa spunem ca noi le-am facut. Dar pe langa produsele noastre care ne fac mandri, mai este un lucru care vrem sa faca acelasi lucru pentru noi – serviciile noastre.

Avand in vedere ca asiguram transport si montaj in Bucuresti si in toata tara, am calatorit multi kilometri si am ajuns in multe locuri pentru a le infrumuseta oamenilor spatiile in care traiau, insa am incercat sa ne impunem sa nu gasim asta ca pe o scuza pentru intarzieri nedorite si sa nu incurcam pe nimeni. Ba din contra, am incercat sa o luam ca pe o provocare si sa ajungem mereu la timp acolo unde a fost nevoie, fie ca am urcat muntii, fie ca am luat-o spre litoral, fie ca am ajuns la Satu Mare, fie ca ne-am dus doar pana in alt sector al Bucurestiului. Credem si o spunem cu mana pe inima – promptitudinea este un punct cheie intr-o lume atat de grabita.

Tot sub numele de Art Glass mai oferim si servicii de reparatii si restaurare de vitralii, un proces destul de dificil, in care pasiunea ne face sa investim tot atata suflet cat am oferi unui proiect complet nou. Considerand vitraliul un obiect foarte frumos si valoros, apreciem ca este de datoria noastra sa il pastram asa cum trebuie si sa redam si exemplarelor mai vechi stralucirea pe care o aveau la inceput.

In cele din urma, vrem sa stiti ca oriunde ne-am duce, in orice colt al tarii am ajunge si in orice casa am intra, vrem sa facem lucrurile atat de bine ca si cum le-am face pentru noi insine. Ca acolo unde o sa restauram un vitraliu, o sa o facem ca si cum l-am restaura pentru noi, acolo unde o sa montam o cabina de dus, o sa o facem ca si cum ar face dus copiii nostri in ea, iar acolo unde o sa montam o oglinda, o sa o montam ca si cum s-ar uita mamele noastre in ea. Pentru ca daca noi nu am fi sincer multumiti de ceea ce facem, stim ca nu am merita si nu ar trebui sa fie nici clientii nostri. Aceasta este conditia care face ca serviciile noastre sa fie niste servicii de top si care credem ca ne recomanda. Aceasta este promisiunea pe care o facem fata de oricine va apela la noi si pe care vrem sa fie de acord ca am respectat-o cu sfintenie. Aceasta este promisiunea in care credem si care vrem sa se ascunda sub numele de Art Glass.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă