Placări cu sticlă. Aşa sunt cunoscute, sub numele de placări cu sticlă.
Dar nu este o diferenta mult prea mare intre numele lor si modul in care arata?
Nu suna prea urat pentru ceea ce sunt? Nu suna mult prea tehnic cand te gandesti la usurinta cu care pot da unui simplu perete un aer artistic?
Ganditi-va numai putin la aceasta denumire a lor - placari de sticla. Parca e totusi prea rece. Noi le-am numi altfel. Noua ne-ar placea foarte tare sa le spunem condimente pentru locuinte, ambalaje pentru pereti sau bijuterii pentru camere.

La fel cum un super bucatar poate sa faca dintr-o mancare obisnuita si fara gust o delicatesa pe care sa isi doreasca oricine sa o guste, folosindu-se doar de cateva mirodenii, la fel cum reclamele de la televizor vorbesc despre secretul mamei care poate transforma ca printr-o vraja o farfurie cu ciorba intr-un gust magic doar cu un cubulet de condimente, asa si placarile din sticla pot schimba complet gustul vizual al unei camere, inveselind-o cu un roz viu, facand-o mai prietenoasa cu un galben linistit, oferindu-i prospetimea de care are nevoie cu un verde crud, profunzime cu un albastru adanc sau, mai pe scurt, dandu-i acea stare in care iti doresti si iti place sa traiesti.

Nu credem ca gresim nici daca privim placarile din sticla colorata sau placarile lacobel ca pe niste ambalaje pentru pereti. Sunt ca o haina care ii imbraca dandu-le stil si autenticitate, da – la fel cum un designer de moda poate imbraca o femeie pentru a-i scoate in evidenta trasaturile si sentimentele pe care le are, noi putem imbraca peretii camerei unei femei pentru a obtine acelasi efect. Placarile sunt colierul pe care un perete il poarta la gat si care fac o camera sa fie speciala.

Acestea fiind spuse, ne asumam faptul ca toate aceste denumiri ridica niste pretentii si responsabilitatea pe care ne-o dau ele. Ne asumam ca atunci cand le executam trebuie sa facem totul cu maiestria unui bucatar, ca trebuie sa avem grija unei mame care condimenteaza ciorba unui copil, ca trebuie sa cautam eleganta cu care un designer de moda isi pregateste modelele pentru catwalk si ca trebuie sa facem totul cu precizia unui bijutier care lipeste metalele pretioase pe un minunat colier.

Asadar, atunci cand ii veti alege pe cei care vreti sa va faca placarile din sticla colorata, fie ca le doriti pentru propria locuinta, fie ca le doriti pentru birou, va sfatuim sa alegeti un nume care sa va asigure ca totul este facut precis si la timp, ca totul este facut cu grija si atentie, ca lucrarea pe care o faceti o sa va ofere efectul dorit, un nume care nu este un simplu nume, ci o promisiune – Art Glass.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă