Pardoselile din sticla sablata sunt construite din sticla transparenta sau colorata care devine mata la suprafata in urma suflarii unui jet de nisip fin cu ajutorul aerului comprimat.

Aceasta solutie de design interior, moderna si eleganta, este recomandata tuturor celor care vor sa calce intr-un spatiu special incarcat cu stil si bun gust. Este o solutie de design venita pe placul tuturor celor care sunt adepti ai simplitatii si ai discretiei formelor, potrivita intru totul tendintelor minimaliste spre care oamenii si-au indreptat atentia in ultimii ani. O solutie ce se arata ca raspuns clar la cerintele si pretentiile anului 2015.

Pardoselile din sticla sablata pot fi potrivite cu usurinta oricarui spatiu, fie in varianta simpla ce poate accepta foarte multe de la locul in care este amplasata, fie in varianta colorata ce va fi asortata cu grija la ceea ce avem deja in jur.

Acum, fara nicio ezitare, putem afirma ca pardoselile din sticla sablata pe care le producem sunt exact cum o spune si numele nostru – arta din sticla! Iar ca dovada pentru acest lucru sta in faptul ca am reusit sa fim competitivi si sa rezistam de-a lungul timpului, adunand un portofoliu impresionant de clienti mai mari sau mai mici cu care ne-am incheiat intotdeauna colaborarea cu zambetul pe buze.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă