Daca pardoselile din sticla sunt un lucru care ii poate impresiona cu usurinta pe cei mai multi dintre oameni, atunci putem spune ca pardoselile din sticla colorata sunt dublu impresionante – Dublu Wow!

Moderne, frumoase, artistice, pardoselile din sticla colorata pot schimba complet aspectul oricarei incaperi, oferind intr-un mod foarte firesc toata eleganta si stilul de care aceasta are nevoie. Mai mult decat faptul ca lasa lumina sa treaca, dand senzatia de spatialitate, acestea se fac placute prin faptul ca aplica un filtru de culoare, dand locului sare si piper, dandu-i acel ceva special care te atrage.

Un alt avantaj de luat in considerare este si simplitatea pe care o prezinta acestea, adaugand mult efectului lor. Este un avantaj ce nu poate fi trecut cu vederea daca luam in calcul tendintele din ziua de astazi si directia catre un minimalism al formelor spre care si-a intors privirea orice domeniu, inclusiv designul si amenajarile interioare – este un trend de curatire si de reducere la esenta si la o anumita discretie a lucrurilor.

Totodata, dispunand de o gama larga de culori, pardoselile din sticla colorata isi pot gasi admiratia foarte repede in ochii dumneavoastra. Se pot asorta oricand la locul in care sunt amplasate si la preferintele celor mai pretentiosi clienti.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă