Daca ne uitam inapoi, nu cu multi ani in urma pardoselile de sticla erau de domeniul SF-ului, erau un lucru pe care il vedeai numai in filme, un lucru pe care il vedeai in casele bogatilor americani sau in birourile acestora. Erau imagini din cine stie ce nava spatiala care avea sticla pe jos, din zgarie norii aceia inalti de birouri sau din vilele lor imense unde isi duceau o viata in care singura grija era de cum sa isi cheltuiasca banii.

Insa timpul a trecut. Timpul a trecut, lucrurile s-au mai schimbat, iar pardoselile din sticla au devenit mai accesibile. Acum a devenit mult mai usor pentru mutli dintre noi sa ne modernizam casele sau birourile cu o astfel de pardoseala. Fie ca vorbim despre pardoseli din sticla colorata (lacobel), pardoseli din sticla sablata sau din sticla personalizata, acum este mult mai usor sa oferim eleganta si stil locurilor in care traim, aducandu-ne prietenii, cunostintele sau partenerii de afaceri in filmele SF pe care le vedeau cand erau mici.

Asadar, ceea ce apreciem ca este foarte important in cazul acestor pardoseli este faptul ca pot face dintr-un loc obisnuit, un loc special, dintr-un loc frumos, un loc minunat, iar din oricare dintre ele cate un loc unic, creat indeaproape dupa gusturile celui care le comanda.

Faptul ca aceste pardoseli pot fi construite pentru podelele dintre etaje este iarasi un lucru inedit al lor, un lucru ce poate sa ofere un efect impresionant celui care va pasi peste ele si va vedea ceea ce se afla sub el, dandu-i pentru inceput senzatia magica de a merge pe nimic si asigurand in acelasi timp circulatia pe verticala a luminii.
Iar daca este sa vorbim despre senzatii, trebuie sa atingem si un punct important al discutiei despre pardoselile facute din sticla. Trebuie va vorbim despre siguranta acestora si sa garantam pentru ea, avand in vedere faptul ca pentru multi dintre oamenii care le vad pot parea foarte fragile datorita faptului ca sunt facute din sticla, un material ce, la randul lui, pare fragil. Asadar, simtim nevoia sa subliniem faptul ca sunt pardoseli din geam securizat.

Acestea fiind spuse, recomandam pentru oricine si pentru orice fel de cladire, fie ca este vorba despre o casa destinata locuitului in familie, fie ca este vorba despre o cladire de birouri, pardoselile din sticla, reprezentand o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare si un mod clar de a va infrumuseta si moderniza locul in care va petreceti timpul si de a-i oferi un plus de caracter, eleganta si stil. Iar pentru a le avea facute asa cum trebuie, alegeti-le pe cele facute sub promisiunea calitatii. Alegeti-le pe cele facute sub numele de Art Glass.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă