Daca in zilele noastre oglinzile sunt o foarte buna solutie si de asemenea moderna pentru designul interior, atunci oglinzile sablate sunt cu mult inaintea lor. Si nu vorbim de timp, ci de felul in care aduc un plus oricarei incaperi si asta nu doar prin reflexia in oglinda a clientilor nostri Art Glass Denisa 2000.

Suflate cu grija la suprafata cu un jet de nisip subtire, oglinzile devin mate, putand oferi pe langa transparenta, reflexia si luminozitatea obisnuite unui astfel de obiect si o multitudine de variante de decor pentru bai, dormitoare sau chiar livinguri. Fie ca vorbim de oglinzi sablate cu forme naturale, forme abstracte sau forme geometrice, acestea vor ajuta considerabil aspectului unei incaperi, indiferent de specificul acesteia sau de designul actual.

Consideram ca oglinzile sablate devin un element pe de o parte stilat si pe de alta parte autentic, lucru cu care poate fi de acord orice persoana care isi iubeste locul in care isi petrece cel mai mult timp din viata si care cu siguranta este pasionata de modern si mai ales de frumos. Oglinda sablata este, asadar, o solutie ofertanta pentru clientii nostri si un motiv important de mandrie facand parte din portofoliul nostru.

Si nu uitati !
Art Glass Denisa 2000 dispune de o arie de acoperire in toata Romania, si mai precis in : Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Pitesti, Arad, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Ramnicu Valcea, etc...

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă