Unii ar spune ca luxul este opusul saraciei, dar noi credem ca este de fapt opusul a ceea ce noi numim amatoricism. Pe langa luxul evident al oglinzilor din portofoliul nostru, avem luxul de a lucra cu unii dintre cei mai buni specialisti.

Astfel, stim foarte bine ca luxul inseamna pretentii, iar atunci cand producem oglinzile de lux vrem sa ne ridicam la cel mai inalt nivel. Experienta ne-a invatat sa avem mare grija in manufactura si sa fim atenti la orice detaliu, aducand un plus de pretiozitate locului in care vor fi amplasate.

Trebuie sa stiti ca punem foarte mare pret pe calitatea oglinzilor de lux pe care le facem si ca orice pretentie din partea clientului va fi luata ca un motiv pentru a face lucrurile mai bine. Astfel am ajuns si ca in ziua de azi sa avem o gama variata de oglinzi de lux in portofoliu si foarte multi parteneri si clienti multumiti. Clientii de lux vor produse de lux, iar noi, cei de la Art Glass Denisa 2000, nu ii vom dezamagi nici de acum inainte si le vom servi nu numai calitatea indubitabila a produselor cat si servicii pe masura.

Si nu uitati !
Art Glass Denisa 2000 dispune de o arie de acoperire in toata Romania, si mai precis in : Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Pitesti, Arad, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Ramnicu Valcea, etc...

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă