Avand in vedere ca totul devine cu timpul din ce in ce mai personal, nu consideram un lucru neaparat special, ci un lucru mai degraba normal ca facem oglinzi la comanda si ne straduim sa satisfacem orice fel de pretentii legate de dimensiuni si forme.

Oglinzile la comanda vin sa aseze perfect gusturile si dorintele pe care le aveti in spatiul de care dispuneti. Vin sa surprinda prin modernism si unicitate, oferind originalitate si autenticitate, toate acestea fiind sporite considerabil in momentul in care executia este facuta de un profesionist care stie cat de valoros este ca oglinda la comanda sa iasa in acord cu asteptarile clientului.

Aveti nevoie de o oglinda la baie, o oglinda pe usa dulapului, o oglinda in tavan, o oglinda langa usa de la intrare, o oglinda pe hol? E clar, sunteti femeie sau locuiti cu una! Dar nicio problema, suntem pregatiti. Va putem ajuta cu orice tipuri de oglinzi - mici, mari, rotunde, dreptunghiulare, facute pentru fiecare loc din casa, oricat de restrictive. Si astfel va vom creste considerabil sansele sa observati scama de pe sacou sau pata de pe tricou de cel putin trei ori pana sa faceti pasul catre exterior.

Si nu uitati !
Art Glass Denisa 2000 va ofera

oglinzi la comanda

dispunand de o arie de acoperire in toata Romania, si mai precis in : Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Pitesti, Arad, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Ramnicu Valcea, etc...

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă