Oglinzile antice sunt produse care ne plac foarte mult si stim ca nu sunt putini cei care cauta aceste obiecte de decor, sa sufle peste praful din trecut, dar sa mentina valoarea timpurilor de atunci.

Fie ca iti place sa pastrezi anumite valori vizuale nu numai in spatiu, dar mai ales in timp, fie ca vrei sa te inspire sau ca vrei sa faci contrast amplasandu-le intr-un spatiu modern, oglinzile antice iti aduc pe langa reflexia obisnuita, un aer de atunci, din anii trecuti ai diferitelor vremuri.

Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa oglinda din tara? Nu stim sa raspundem pentru ca nu sunt singurele oglinzi din portofoliul nostru, dar stim sigur ca oglinzile antice sunt cele mai interesante, prezentand o bogatie vizuala de neignorat. Iar aceasta vine din povestea pe care o aduc cu ele. Pentru ca fiecare oglinda antica are in spate o poveste data de un stil diferit ce s-a pastrat ani, decenii si secole, crescand in valoare ca un bulgare ce s-a rostogolit si nu s-a mai oprit din rostogolit pana in vremurile noastre.

Daca doriti ca in fiecare zi sa va simtiti ca intr-un basm sau poate ca intr-un film istoric, nu ramane decat sa va imbogatiti camerele cu oglinzile antice de la Art Glass Denisa 2000.

Si nu uitati !
Art Glass Denisa 2000 dispune de o arie de acoperire in toata Romania, si mai precis in : Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Pitesti, Arad, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Ramnicu Valcea, etc...

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă