Producem si montam decoratiuni interioare din sticla.

Vitralii, balustrade din sticla, oglinzi, placari din sticla, usi din sticla, pereti din sticla, pardoseli din sticla sau cabine de dus.

Art Glass. Dupa cum o spune si numele nostru si dupa cum probabil v-ati dat deja seama, materialul de baza pentru tot ceea ce facem este sticla.
De ce? Pentru ca sticla este unul din materialele care se exclude pe sine si credem ca aceasta este o mare calitate.
Daca restul materialelor se vad, sticla este acel material care iti arata celelalte obiecte – fie ca le vezi prin ea datorita transparentei sale, fie ca iti arata o reflexie a acestora. Astfel, ceea ce face sticla este sa puna in valoare spatiul in care se afla, dandu-i o eleganta aparate, facandu-l sa para mai deschis si mai aerisit, modernizand locuinta sau biroul in care a fost folosita. Iar daca este sa vorbim despre sticla colorata, credem ca putem sa o privim ca pe un filtru de bucurie prin care putem sa ne uitam la obiectele obisnuite din jurul nostru, transformand banala lumina alba in ceva special.

Acum, primul lucru pe care ar trebui sa il stiti despre produsele noastre este acela ca, atunci cand ne apucam sa le facem, nu stim decat cum trebuie sa le facem si atat, punct. Mai stim un lucru, poate chiar mai important de atat, si anume, motivul pentru care ne-am apucat sa le facem. Indiferent ca vorbim despre vitraliile decorative, despre un perete din sticla colorata, o usa din sticla sablata, o oglinda antica sau despre un oricare alt produs din portofoliul nostru, noi stim ca vorbim, de fapt, despre construirea unui mediu cat mai potrivit personalitatii celui care le-a comandat si nu a unei simple bucati de material. Pentru ca stim ca atunci cand te apuci sa decorezi un loc, pleci cu gandul de a-l face sa iti semene cat mai mult, de a-l face locul tau, iar lucrul in care credem cel mai tare este ca, la fel cum fiecare om este unic, avand propriile ganduri, propriile sentimente, propriile placeri si tabieturi, propriile pareri sau propriile gusturi, asa trebuie sa fie si spatiul in care trebuie sa traiasca – unic.

Acestea fiind spuse, trebuie sa stiti ca nu vrem sa lasam de-o parte nici calitatea fizica a produselor noastre, un obiectiv foarte important fiind si mentinerea unui standard ridicat al acesteia. Avand in vedere faptul ca din ce in ce mai putine lucruri se fac asa cum trebuie, la orice nivel si in orice domeniu, ca exista din ce in ce mai putini oameni care ofera produsele si serviciile pe care le promit, noi ne dorim foarte tare sa pastram valoarea lucrului bine facut. Pentru ca suntem constienti ca nu producem numai niste lucruri care o sa reziste pentru mult timp in casele clientilor nostri, ci producem si o carte de vizita care trebuie sa functioneze pentru noi. Deci, da, orice am face, vitralii, pereti, usi, pardoseli, oglinzi, placari sau cabine de dus, vrem sa va faca pe voi multumiti, iar pe noi mandri sa ne semnam cu Art Glass.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă