Ca element arhitectural ce este conceput sa aiba in acelasi timp rol estetic si rol protectiv, balustrada din sticla securizata este cea mai buna alegere pentru un spatiu ce se doreste a avea o fata moderna si eleganta. Astfel, neramanand in urma fata de alte materiale la capitolul siguranta, ba mai degraba fiind printre cele ce ofera o inalta sustenabilitate si protectie, balustradele din sticla securizata o iau inainte in ceea ce priveste aspectul, oferind transparenta si luminozitate . Aceste doua calitati pe care balustradele din sticla securizata Art Glass Denisa 2000 le indeplinesc pe palierul estetic, ofera, atat pentru interiorul casei tale, cat si pentru constructiile exterioare precum terasele sau balcoanele, un plus foarte mare de spatialitate.

Balustradele din sticla securizata sunt utile nu numai pentru terasa sau balconul apartamentului sau a casei tale, dar si pentru scarile interioare, potrivindu-se cel mai bine intr-un decor modern sau futuristic.

Iar pentru un plus si mai mare, in momentul in care veti hotari ca va doriti o balustrada din sticla securizata, asigurati-va ca apelati la niste profesionisti care o vor lucra cu grija pana la cel mai mic detaliu si care vor duce manufactura sticlei la nivel de arta – Art Glass Denisa 2000.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă