Evidenta ne spune ca pentru orice problema exista o solutie si acest lucru este cu atat mai puternic accentuat in constructii, dar pentru cei mai sensibili la designul atat interior cat si cel exterior, putem spune ca Art Glass Denisa 2000 ofera nu doar solutii practice, dar si noi oportunitati pentru decorarea imobilelor noi sau pentru reimprospatarea vechilor cladiri si interioare.

O astfel de solutie o reprezinta si balustradele din sticla sablata si o putem intalni in unele din cele mai frumoase cladiri, fie ele moderne sau clasice. Spatii de birouri, showroomuri sau resedinte private, toate pot primi o reimprospatare considerabila de look printr-un element simplu ca aceste balustrade din sticla sablata. Construite dintr-un geam care devine mat la suprafata in urma suflarii cu ajutorul aerului comprimat a unui jet de nisip fin, ele impresioneaza subtil. De aceea putem spune ca balustradele din sticla sablata sunt o alegere practica, dar facuta in primul rand cu mult gust si bun simt.

Asadar, pentru o intimitate discreta, care va poate tine departe de ochii nepoftiti, dar in acelasi timp incanta ochii invitatilor prin diferitele modele, stiti deja din subtitlu, alegeti balustradele din sticla sablata si cu siguranta, nu veti fi dezamagiti.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă