Culoare - obiecte colorate pentru suflete colorate si culori amestecate pentru suflete sofisticate.
Acest univers al culorilor indica starea de spirit a fiecaruia si de aceea nu putea lipsi nici din gama Art Glass Denisa 2000. Balustradele din sticla colorata reprezinta un element inedit ce poate schimba complet aspectul unui intreg spatiu, fie acesta interior sau exterior, sau pur si simplu il poate completa, avand atat proprietatea artistica a unui lucru de sine statator cat si proprietatea de a se adapta si a fi complementar cu alte elemente de desing.

Ca si un condiment de design, acestea dau gust vizual, oferind locului in care sunt montate un aer modern sau clasic, dar fara doar si poate, un aer cu componenta artistica ridicata. Managementul unui spatiu ridica mari batai de cap pana si celor mai mari arhitecti sau specialisti ai designului interior, dar realitatea este ca balustradele din sticla colorata se vor potrivi preferintelor oricarui om – fiind o alegere pentru un loc personal sau pentru un loc cu un grad ridicat de trafic, paleta de culori disponibila este foarte variata si permisibila.

Iar peste toate avantajele acestui produs vin si experienta, priceperea si adaptabilitatea noastra, dar si simtul artistic specific Art Glass Denisa 2000, care va transforma fiecare balustrada din sticla colorata intr-un obiect de arta.

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă