Chiar daca nu par un element esential si nu sunt primul lucru la care te gandesti in momentul in care te apuci sa iti construiesti o locuinta sau un birou, balustradele sunt, de fapt, o piesa foarte importanta pe care trebuie sa o potrivesti cu atentie in aceasta activitate pentru a duce totul la bun sfarsit asa cum trebuie. Si ce le face atat de importante?
Este vorba despre dublul rol pe care il au acestea. Balustrada este un cuvant provenit din latinescul balaustium, desemnand un element arhitectural ce are, pe de o parte, un rol protectiv, iar, pe de alta parte, un rol estetic, aducand o contributie de neignorat la aspectul spatiului in care sunt construite.

Astfel, credem ca balustradele pe care le facem noi isi indeplinesc cu succes aceste doua roluri despre care vorbim, avand ca baza inoxul sau fierul forjat, materiale rezistente si moderne, ornate cu diferite feluri de sticla, material ce poate aduce un plus semnificativ elegantei si stilului:
Balustrade din inox cu sticla colorata, geam sablat, geam securizat sau fara, si balustrade din fier forjat cu sticla colorata, geam sablat, geam securizat sau fara.

Acestea fiind spuse, consideram ca nu ar fi deloc gresit ca in momentul in care vreti sa alegeti o balustrada, fie ea din inox sau din fier forjat, sa alegeti Art Glass, un nume de incredere care stie ce este de facut. Care stie sa priveasca ceea ce se cere cu profesionism.

Imagini balustrade de sticla

Portofoliu clienti

furnizare sticlă pentru cabine de dus
balustradă de sticlă, compartimentări din sticlă, uşi din sticlă
compartimentări din sticlă
uşi din sticlă, compartimentări din sticlă, colantări sticlă
balustrade de sticlă
oglinzi la comandă
oglinzi la comandă
cabine de dus la comandă
închidere servar cu sticlă, uşi de sticlă, poliţe din sticlă